REAKCIJA

HDZ: 'Danas su se oglasile SDP-ove ovce, usamljeni vuk ne želi biti na listi'

Objavljeno: 02.04.2024. 18:07

Zadnja izmjena: 02.04.2024. 18:29

Foto: Arhiva

„U potpunoj političkoj bezidejnosti, bez ikakvih rezultata i uz činjenicu da nemaju što ponuditi građanima, u utorak su se pokušajem konferencije za novinare oglasile SDP-ove 'ovce'; Miroslav Marković, Barbara Antolić Vupora i Mario Klapša“. To su riječi kojima HDZ započinje svoje današnje priopćenje koje potpisuje Goran Kaniški u svojstvu glasnogovornika izbornog stožera.

HDZ u nastavku pojašnjava na što su mislili kada su koristili termin „ovce“, nadovezujući se na riječi koje je nedavno izrekao Neven Bosilj.

- Opet ni sami nisu znali što su zapravo htjeli reći. O rezultatima njihovog rada ni broja, a o programu ni slova. Ali, zato im je jasno i glasno odgovorio gradonačelnik Neven Bosilj: „Bolje biti usamljeni vuk, nego nečija ovca”. Naime, on kao najistaknutiji SDP-ovac na sjeveru RH nije htio biti na listi na kojoj su: Miroslav Marković, Barbara Antolić Vupora i Radimir Čačić. Nije li to dovoljna poruka građanima i biračima SDP-a o kakvoj se listi zaista radi, kada ni sami čelni SDP-ovci ne žele biti dio liste? – napisali su HDZ-ovci.

U posljednjem dijelu priopćenja napisali su da pitanje „varaju li župani birače kada se stave na listu za Hrvatski sabor“ u SDP-u postave Željku Kolaru ili Zlatku Komadini.

Komentari