HDZ o rezultatima izbora u Sv. Iliji: Treba se primiti posla i opravdati povjerenje birača

Objavljeno: 08.06.2015. 11:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: V. Mihalić

Čak deset mandata više nego na prošlim izborima za Vijeća mjesnih odbora općine Sveti Ilija osvojio je HDZ na jučerašnjim izborima. HDZ je dobio 24 mandata u pet mjesnih odbora, a pribrojivši im 9 mandata HSS-a s kojim su bili u koalciji u tri mjesna odbora, ukupno su osvojili 34 mandata.

Dobar jučerašnji rezultat, tumači načelnik općine Sveti Ilija Marin Bosilj, jest posljedica rada za dobrobit općine.

- Na izborima za Vijeća mjesnih odbora 2011. godine dobili smo 14 mandata, a ove godine deset više što je smao pokazatelj da su naši mještani zadovoljni našim radom. Ovo je podrška i mom radu kao načelnika, ali i Općinskim vijećnicima. Moramo raditi dalje i opravdati povjerenje naših birača - izjavio je načelnik općine Marin Bosilj.

Zadovoljstvo rezultatima nije krio ni šef županijske organizacije HDZ-a Anđelko Stričak koji je zhavalio biračima na povjerenju, ali i naglasio kako treba raditi na dobrobit građana.

- Kako kaže poslovica, u pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi. Tako i mi moramo raditi i opravdati povjerenje koje su nam dali birači. Treba raditi na dobrobit građana, kojima još jednom zahvaljujem, kao i našem koalicijskom partneru HSS-u - istaknuo je Stričak.

Što se tiče koaliranja na razini grada Varaždina, nakon rezultata izbora za Vijeća mjesnih odbora, Stričak je napomenuo kako je na ljudima na terenu, na onima koje su sugrađani izabrali, da se dogovore i razgovaraju s onim opcijama za koje smatraju da najviše mogu doprinijeti boljitku kvarta.

- To su sve sposobni ljudi kojima su naši sugrađani dali svoj glas i vjerujem da će sami znati odabrati najbolje za svoj kvart bez obzira na stranačko opredjeljenje - bio je kratak Stričak.

Komentari