drugi zamjenik nakon zember

Habijanov zamjenik Čupić: 'Na vlastitim leđima sam osjetio indiferentnost lokalne politike prema ulagačima'

Objavljeno: 20.03.2017. 11:53

Zadnja izmjena: 20.03.2017. 13:17

Foto: Petra Mlinarić

Već smo pisali o drugom kandidatu za Habijanovog zamjenika za gradonačelnika, Denisu Čupiću, a danas je Damir Habijan i službeno predstavio kandidaturu varaždinskog poduzetnika.

<<Poduzetnik Denis Čupić drugi je Habijanov zamjenik za gradonačelnika

Uz Sanju Zember, Čupić je već drugi nestranački kandidat za zamjenika gradonačelnika, a ističe kako je poziv od strane HDZ-a prihvatio jer je program stranke prepoznao kao jedan dobar program, a s druge strane smatra kako je potrebno Varaždinu vratiti kulturu uključivosti.

Za, kako kaže, kulturu isključivost koja vlada u Varaždinu, a u kojoj se ljudi odvajaju jedni od drugih krivi lokalnu politiku u Gradu Varaždinu, a ističe kako je i na vlastitim leđima, kao poduzetnik, često osjetio indiferentnost lokalne politike Varaždina prema ulagačima, te da rad s ulagačima nije ni postojao.

Volonter kao uvjet

- Prihvatio sam ponudu koja je došla od strane HDZ-a da zajedno s Habijanom i Sanjom Zember pokušam biti onaj koji će biti nositelj promjena u ovom gradu, te uz uvjet da funkciju obavljam volonterski - istaknuo je Čupić i dodao kako je do sada jedini njegov politički angažman bio kroz  Hrvatsu udrugu poslodavaca.

Damir Habijan je iskoristio priliku te najavio skoro predstavljanje programa HDZ-a, dok će se za predstavljanje liste pričekati još nekih desetak dana. 

Komentari