priopćenje za medije

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ivanca predao potpise potpore

Objava Hrvatske demokratske zajednice (HDZ)

Objavljeno: 28.04.2021. 08:32

Zadnja izmjena: 28.04.2021. 08:33

Foto: Objava Hrvatske demokratske zajednice (HDZ)

Kandidat Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Ivanca, Zdenko Đuras, predao je u utorak Gradskom izbornom povjerenstvu više od 1000 potpisa potpore građana Ivanca za mandat na mjestu gradonačelnika tog grada.

Velika brojka prikupljenih potpisa potvrdila je ono što je bilo vidljivo iz dana u dan, a to je da su građani već sada u velikom broju dali potporu i traže promjenu na čelu Grada Ivanca.

– Drago mi je da smo prvi predali kandidaturu. Ovo je dio puta koji vodi ka pobjedi. Ono što moram istaknuti je to da idemo stvoriti grad budućnosti, grad svih naših sugrađana u kojem će oni živjeti i uživati – kazao je Đuras koji je ujedno predstavio i listu za Gradsko vijeće za koju ističe da se sastoji od vrlo kvalitetnih ljudi koji mogu doprinijeti razvoju grada Ivanca.

Na predaji potpisa bio je i kandidat HDZ-a za župana Anđelko Stričak koji je najavio da HDZ u Gradu Ivancu ide u pobjedničku utakmicu te je podsjetio kako će se u Ivancu 16. svibnja održati izbori i za vijeća mjesnih odbora.

– Kad govorimo o izborima za gradonačelnika i Gradsko vijeće, očekujemo dobar rezultat. Gradonačelnik će se birati u drugom krugu između našeg kandidata Zdenka Đurasa i najvjerojatnije aktualnog gradonačelnika Milorada Batinića. Naravno da u drugom krugu očekujemo pobjedu našeg kandidata – rekao je Stričak te dodao da će HDZ na izbore za vijeća mjesnih odbora izaći u svim sredinama.

Nositelj liste za Gradsko vijeće je 1. Zdenko Đuras, a njegov zamjenik 2. Elvis Gotal, slijede

3. Martina Car Matišić

4. Ljudvek Cikač

5. HSU – Stjepan Kozina

6. Zdenko Đula

7. Jasmina Grđan Buhin

8. Sonja Poljak

9. Andreja Kozulić

10. Lidija Petrinjak

11. Anita Šavorić

12. HSU – Danica Mesec

13. Goran Slavinec

14. Vladimir Debeljak

15. Rober Čusek

Objava Hrvatske demokratske zajednice (HDZ)

Komentari