obišli radove na električnoj mreži

HDZ-ovci najavili kako će HEP ove godine na ludbreškom području investirati oko 12 milijuna kuna

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.01.2019. 11:30

Zadnja izmjena: 22.01.2019. 11:34

Saborski zastupnik Anđelko Stričak, Goran Križanić, voditelj terenske jedinice HEP-a u Ludbregu, Dražen Levak, načelnik Općine Martijanec i Dubravko Besek, predsjednik Općinskog vijeća Općine Martijanec, obišli su radove na električnoj mreži u Madaraševcu.

Tom je prilikom Goran Križanić najavio investicije HEP-a na ludbreškom području. Prema najavama, u modifikaciju trafostanice u Selniku, na području Grada Ludbrega, bit će uloženo 10 milijuna kuna. U kabelske dalekovode u Selniku i Ludbregu te niskonaponsku mrežu u Apatiji ulaže se dodatnih 930 tisuća kuna. Na području Općine Veliki Bukovec radi se na rekonstrukciji niskonaponske mreže u Kapeli i Dubovici, ukupne vrijednosti 370 tisuća kuna, a na području Općine Sveti Đurđ rekonstrukcija niskonaponske mreže u Luki vrijedna je 135 tisuća kuna. Tim ulaganjima treba dodati da je za područje Svetog Petra u Općini Mali Bukovec u tijeku projektiranje izgradnje trafostanice, dok su u Madaraševcu u tijeku radovi na niskonaponskoj mreži i na zamjeni drvenih stupova betonskima, ukupne vrijednosti 510 tisuća kuna.

- Nema općine i grada, a ni područja djelatnosti bitnih za kvalitetan život naših sugrađana, a da nije obuhvaćen financiranjem s državne razine. Naravno, to se odnosi na sve općine i gradove, bez obzira na političku pripadnost načelnika i gradonačelnika. O tome nam najbolje govore upravo investicije HEP-a ovdje u istočnom dijelu Varaždinske županije gdje će od 12 milijuna kuna, njih 10 biti uloženo na područje Grada Ludbrega - zaključio je Stričak

Komentari