Uoči izbora

HDZ-ovci u 4. mjesnom odboru Varaždin ukazali na probleme parkirališta i Grabanica

Objavljeno: 30.04.2019. 19:02

Zadnja izmjena: 30.04.2019. 19:03

Konferencijom za novinare kandidati s liste HDZ-a za vijeće 4. mjesnog odbora Varaždin, na čelu s nositeljem Svenom Buntom, poručili su da ovi izbori možda nisu toliko 'razvikani', ali su za sve mještane 4. mjesnog odbora itekako bitni.

- U proteklom mandatu upravo su se time bavile naše kolege dosadašnji vijećnici te su inicirali niz tribina na kojima se raspravljalo o izgradnju novih parkirališnih mjesta u POS naselju Jalkovečka, Trakošćanskoj ulici i okolnim ulicama - kazao je Bunta i najavio kako će se u narednom mandatu zalagati za konačno rješavanje problema s parkirališnim mjestima. Bunta je dodao i kako će biti potrebno razraditi dodatne sadržaje na Malom placu te osigurati zelenilo u POS naselju, te će inicirati uređenje okoliša u naselju Grabanice.

Na konferenciji je bio i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Damir Habijan koji je podsjetio da je upravo HDZ najavio pokretanje rješavanje problema oko postavljanja baznih stanica. - Tražit ćemo izmjenu prostorne dokumentacije kojom će se propisati jasni kriteriji postavljanja baznih stanica i spriječiti te ukloniti sve bazne stanice koje su postavljene protivno pozitivnim propisima i prostornim planovima – izjavio je Habijan.

Komentari