lokalni izbori 2021.

HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Ludbrega podržat će i HSU

Objava Hrvatske demokratske zajednice ( HDZ)

Objavljeno: 14.04.2021. 08:50

Zadnja izmjena: 14.04.2021. 08:50

Nakon suradnje HDZ-a, HSLS-a i HSU-a na županijskoj razini, na predstojećim lokalnim izborima HSU će dati podršku i HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika Ludbrega, Goranu Križaniću.

U Ludbregu je potpisan sporazum gradskih organizacija HDZ-a i HSU-a o suradnji za listu za Gradsko vijeće. - Zahtjev HSU-a je bio da se u naš program uklopi cenzus za ostvarenje prava umirovljenika što se tiče božićnica i uskrsnica sa sadašnjeg limita od 1500 kuna na 2500 kuna. Naravno, i mi mislimo da je to prihvatljivo jer postoji potreba da se tim ljudima pomogne i da se iznos pomoći od 200 kuna poveća na 300 kuna – naglasio je kandidat za gradonačelnika Ludbrega Goran Križanić.

Dodao je da su zajedničku namjeru pronašli i u potrebi da se, sa sve više umirovljenika i populacije kojoj je potrebna dodatna skrb, u Ludbregu izgradi Dom za starije osobe gdje bi one mogle boraviti, budući da trenutno nedostaju takvi kapaciteti.

– Članovima HSU-a predstavili smo naš program za koji su složili da je dobar i konstruktivan te su ga prihvatili. A taj ćemo program realizirati u gradu Ludbregu kada dođemo na vlast – zaključio je Križanić.

Objava Hrvatske demokratske zajednice ( HDZ)

Komentari