'nije bez razloga'

HDZ prelomio: Habijan će se povući, a kandidat za gradonačelnika 2025. biti će…?

Stranka će komunicirati da je kao zamjenik ravnatelja policije vodio osjetljivi sustav od 25.000 zaposlenih, a sada vodi NK Varaždin koji stoji sve bolje...
Objavljeno: 28.03.2023. 19:11

Zadnja izmjena: 28.03.2023. 19:14

Kako neslužbeno doznajemo, Dražen Vitez nije bez razloga treći na HDZ-ovoj listi. Ne samo što sigurno ulazi u Gradsko vijeće, nego bi 2025. godine mogao biti i HDZ-ov kandidat za gradonačelnika.

Potvrđeno nam je to iz više izvora u HDZ-u, a navodno ni Damir Habijan nema ništa protiv. Navodno neće biti po onoj „unaprijedi ga i tako ga makni“, nego je u posljednje vrijeme postignut dogovor.

Damir Habijan mogao bi na listu za hrvatski ili za europski parlament, ali više ne „po kazni“. Tako se barem govori.

Kada je riječ o Vitezu, stranka će komunicirati da je kao zamjenik ravnatelja policije vodio osjetljivi sustav od 25.000 zaposlenih, a sada vodi NK Varaždin koji stoji sve bolje.

Da je krizni menadžer, a Varaždin je u krizi. Da HDZ može riješiti bale.

Izbornik, veliki sustavi...

- Ne treba zaboraviti da bi uz njega mogao stajati i izbornik – kažu upućeni.

Očito se računa na Dalićevu podršku, u kakvoj god ona formi bila, a svakako na sustav koji broji X policijskih djelatnika, kao i 5.800 igrača u županijskog ligi, a Varaždin je najveći bazen.

Stričaku će se vjerojatno impicirati da okuplja „svoju ekipu“: rat, policija i tako dalje. No, navodno se misli i na to, te bi nešto sasvim drugo moglo biti u prvoj komunikacijskoj liniji.

- Ako HDZ na predstojećim izborima ostvari i jedan posto bolji rezultat, to će Vitezu biti prvi dan kampanje.

Valja pratiti što će se predstojećih dana događati, kao i što će na sve reći svi spomenuti.

Da će biti zanimljivo, ne treba ni sumnjati.