reakcija

HDZ: Vijećnici SDP-a i HSS-a glasali su protiv izgradnje novog vrtića u Trnovcu Bartolovečkom

Objavljeno: 23.06.2024. 12:52

Zadnja izmjena: 23.06.2024. 12:52

Nakon što su općinski vijećnici iz redova trnovečkog SDP-a i HSS-a rekli kako nisu podržali rebalans proračuna zbog, kako su naveli, nepotrebno velikog kredita, oglasio se i trnovečki HDZ.

Naime, kako su ustvrdili u svom priopćenju koje potpisuje predsjednik OO HDZ-a Trnovec Bartolovečki Tin Jurak, radi se o kapitalnom projektu Općine Trnovec Bartolovečki, za koji je Vlada Republike Hrvatske osigurala 1,14 milijuna eura. Dodaje kako se ujedno radi i demografskoj mjeri budući da bi se njime, navodi, osigurala mogućnost da svako dijete u općini može pohađati vrtić. 

- SDP i HSS u svojoj političkoj kratkovidnosti, kao i činjenici da nisu uspjeli doći na vlast, sada poduzimaju sve da spriječe izgradnju dječjeg vrtića. Jer stvar je jednostavna - tko želi dobro Općini Trnovec Bartolovečki i njezinim mještanima, podržat će projekt novog vrtića. Onaj tko ne želi dobro, glasao je protiv izgradnje vrtića na zadnjoj sjednici Općinskog vijeća, a to su bili vijećnici iz SDP-a i HSS-a. Iskreno, takva odluka nas i ne čudi. Naime, od stvaranja Općine Trnovec Bartolovečki, odnosno u proteklih 30 godina, zna li itko za što se izborio SDP? - navode.


Cijelo priopćenje Općinske organizacije HDZ-a Trnovec Bartolovečki pročitajte u nastavku:

Zaista čudi način rada SDP-a i HSS-a koji u svom ograničenom razmišljanju ne vide koji projekti moraju biti lišeni politikanstva.

A upravo je projekt izgradnje novog vrtića, za koji je Vlada Andreja Plenkovića osigurala više od 1,14 milijuna eura, kapitalni projekt za budući razvoj općine.

Naime, upravo je novi vrtić, odnosno činjenica da bi se na taj način osigurala mogućnost da svako dijete u općini može pohađati vrtić, jedna od ključnih investicija za budućnost Općine Trnovec Bartolovečki. To bi osiguralo, osim ostanka naših mladih sumještana, i doseljavanje drugih mladih obitelji u našu općinu.

SDP i HSS u svojoj političkoj kratkovidnosti, kao i činjenici da nisu uspjeli doći na vlast, sada poduzimaju sve da spriječe izgradnju dječjeg vrtića. Jer stvar je jednostavna - TKO ŽELI DOBRO OPĆINI TRNOVEC BARTOLOVEČKI I NJEZINIM MJEŠTANIMA, PODRŽATI ĆE PROJEKT NOVOG VRTIĆA.

Onaj tko NE ŽELI dobro, glasao je protiv izgradnje vrtića na zadnjoj sjednici Općinskog vijeća, a to su bili vijećnici iz SDP-a i HSS-a.

Iskreno, takva odluka nas i ne čudi. Naime, od stvaranja Općine Trnovec Bartolovečki, odnosno u proteklih 30 godina, zna li itko ZA ŠTO SE TO IZBORIO SDP?

Komentari