stranačka klauzura

Foto - HDZ se okupio u Sračincu: 'Prva godina mandata i podrška Vlade ulijevaju optimizam'

"U prvom mandatu Vlade premijera Andreja Plenkovića najavljivali smo investicije u vrijednosti milijardu kuna, a ostvarili od preko dvije milijarde", rekao je između ostaloga u svom obraćanju Anđelko Stričak...
Objavljeno: 07.05.2022. 17:28

Zadnja izmjena: 07.05.2022. 17:37

U Sračincu je održana prva od pet klauzura koje je za dužnosnike HDZ-a s područja općina Sračinec, Beretinec, Cestica, Petrijanec, Vinica, Vidovec i Sveti Ilija organizirala Županijska organizacija HDZ-a.

Klauzure se organiziraju, rekao je predsjednik županijskog HDZ-a, kako bi se čuli stavovi članstva, njihovi prijedloge i inicijative

- Veseli me što je ova prva odlično posjećena i ne sumnjam da će takav odaziv biti i na ostalim klauzurama. Naravno da će takav rad, od temeljnih organizacija, preko općinskih i gradskih do županijske, dati rezultate jer o svemu promišljamo zajedno, postavljamo prioritete, tražimo rješenja.

Podrška Vlade RH

Predsjednik županijskog HDZ-a u svom obraćanju dodao je kako su već prvoj godini zagrabili u više od 60 posto predizbornog programa.

- To nam ulijeva optimizam da će cijeli četverogodišnji mandat proteći u znaku brojnih investicija, a time i dobrih rezultata i to je ono najbitnije za naše građane. Oni moraju osjetiti iskorak u kvaliteti života, počevši od obrazovanja, preko zdravstva, gospodarstva, zaštite okoliša te izgradnje infrastrukture - poručio je Stričak, dodajući kako i dalje imaju snažnu podršku Vlade na čelu s Andrejem Plenkovićem.

- U prvom mandatu Vlade premijera Andreja Plenkovića najavljivali smo investicije u vrijednosti milijardu kuna, a ostvarili od preko dvije milijarde. S takvom podrškom našim programima i projektima nastavljamo, kako bi Varaždinska županija bila što naprednija.

Komentari