priopćenje za medije

HDZ Trnovec Bartolovečki: Podržat ćemo proračun, nakon dogovora usvojene su naše sugestije

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.02.2022. 10:58

Zadnja izmjena: 04.02.2022. 10:58

Vijećnici Hrvatske demokratske zajednice u Općinskom vijeću Općine Trnovec Barolovečki podržat će proračun općine za ovu godinu na sjednici koja će se održati u petak, poručuju u priopćenju za medije.

Kako ističu, nakon dogovora s načelnicom Općine u proračunu su usvojene sve sugestije i prijedlozi vijećnika HDZ-a kao i razvojni projekti s kojima je stranka izašla pred birače na prošlogodišnjim lokalnim izborima.

- Osim razvojnih argumenata, proračun ćemo podržati i zato što su u njemu sadržani projekti koje je HDZ najavljivao u svom programu za lokalne izbore - najavio je HDZ-ov predsjednik Općinskog vijeća Dalibor Jurak.

Predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a u Općinskom vijeću Trnovca Bartolovečkog Ivan Sušec dodao je da su iz tog razloga dali prijedloge za poboljšanje samog proračuna.

– Najveći naglasak stavljamo na izradu projektne dokumentacije za aglomeraciju u Šemovcu, Štefancu i Zamlaki, kao i uređenje Ulice Ivana Cankara u Trnovec. Općina kojoj je cilj biti prva po svim kako infrastrukturnim, tako i agregatnim ekonomskim pokazateljima, najprije mora imati uređene ulice – naglasio je Sušec.

 

 

Komentari