zaključak na sastanku

HDZ želi u svim općinama i gradovima osnovati organizacije mladeži i Zajednice žena

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.03.2019. 09:47

Zadnja izmjena: 06.03.2019. 09:56

Sjednica Županijskog odbora ovoga je puta održana je u Maruševcu, uz sudjelovanje stračkih dužnosnika sa šireg ivanečkog područja, a predsjednik Općinske organizacije HDZ-a Maruševec Dragutin Kišić istaknuo je da njihova sredina ima puno projekata u visokoj fazi provedbe, ali i u pripremi.

Kako je naveotrenutačno najbitniji projekt koji je u pripremi je izgradnja Doma kulture, investicija od gotovo 12 milijuna kuna.-  Tu očekujemo punu podršku resornih ministarstava, odnosno sredstva iz EU fondova. Sada se radi idejni projekt, a procjenjujemo da bi se u iduće tri godine uspio provesti u djelo - rekao je Kišić i dodao kako se također radi na obnovi crkve Sv. Juraja.

Osim tema investicija bitnih za taj kraj, raspravljalo se i o pomlađivanju stranke te su doneseni zaključci da se u svim JLS-ima osnuju stranačke organizacije mladeži i Zajednice žena „Katarina Zrinski“.

- Također lijepo je čuti da su nakon poreznih reformi tj. fiskalnog izravnanja koje je provela aktualna Vlada predvođena HDZ-om proračuni gradova i općina u porastu. Siguran sam da će taj proračunski rast svi gradonačelnici i načelnici s područja Varaždinske županije, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju, znati dobro iskoristiti za dobrobit svojih sugrađana - zaključio je predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Anđelko Stričak.

Komentari