stranački izbori

HNS u svojoj najstarijoj podružnici na izbornoj skupštini odabrao novo vodstvo

Objavljeno: 16.11.2017. 10:00

Zadnja izmjena: 20.11.2017. 08:48

Foto: Viktor Hranić

Jučer je u Domu kulture u Sračincu održana Izborna Skupština HNS-a podružnice Sračinec - koja je osnovana kao prva takva organizacija 14. listopada 1990. Bilo je to svega dan nakon osnivanja stranke.

Na početku Skupštine  predsjednik podružnice Božidar Novoselec zahvalio je osnivačima što su prepoznali HNS kao stranku koja će služiti građanima. U izvješću se osvrnuo na proteklo mandatno razdoblje te je izrazio zadovoljstvo realiziranim projektima na području općine kao i brojem članstva jer HNS u Općini Sračinec broji više od 400 članica i  članova. Za predsjednika je opet izabran Novoselec, a za podpredsjednike Đurđica Kovačić i Krunoslav Lukačić

Između ostalih, na skupu je govorio i Alen Leverić, član podružnice Sračinec a ujedno i kandidat za predsjednika županijske organizacije HNS-a.

- Večeras se vidi snaga HNS-a jer vas 150 je dokaz da smo na pravom putu koji smo započeli upravo ovdje jer ste dali  povjerenje mom timu i meni kao kandidatima za Predsjedništvo i Predsjednika HNS-a Varaždinske županije. Moram istaknuti da od tog dana nema više izlazaka iz HNS-a već imamo nova učlanjenja gotovo u svim podružnicama. - izjavio je Leverić. Upravo u ovoj podružnici u petak 24. studenog održat će i Izborna skupština županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije.

Komentari