U vatrogasnom domu Gornji Kućan održana je 'Večer poezije' u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana žena u organizaciji Ogranka HNS-a Gornji Kućan Podružnice Varaždin.

Večer poezije otvorila je Andreja Blazinarić, predsjednica Ogranka HNS-a Gornji Kućan, a u ugodnoj atmosferi prisutni su mogli uživati u pjesmama, koje je sama autorica Nada Rukav-Bogojevic čitala, ali i za svaku od pročitanih pjesama ukratko objasnila kako i zbog čega su napisane.

- Žene su doista čvrste poput kamene hridi, hrabro podnose sve što im život nosi. Nesebično, s puno ljubavi i pažnje čine sve što je u njihovoj moći za svoje bližnje, za pojedinca i doprinose razvoju  cjelokupnog društva. One pronalaze izlaz kada ga nitko drugi i ne vidi jer su uporne i snažne. No, zaboravljaju da svojim angažmanom, trudom i požrtvovnošću vrijede više nego i same sebi žele priznati – zaboravljaju koliko vrijede. Zato hvala dragoj Nadi Rukav Bogojević i svima koji im poklanjaju stihove kako bi ih podsjetili koliko su zapravo važne – istaknula je Blazinarić

Večeri poezije prisustvovali su i Glavna tajnica Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja gđa. Jelena Zrinski Berger, predsjednik Podružnice HNS-a Varaždin Mario Sambolec, zamjenik predsjednika Enriko Parlaj, te predsjednica mladih HNS-a Petra Bakšaj.

 

Komentari

12.03.2018. 19:54h Zadnja izmjena: 12.03.2018. 20:16