HNS i HSU zajedno na izbore za svih 16 Vijeća mjesnih odbora u Varaždinu

Objavljeno: 14.05.2015. 13:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: V. Mihalić

Uoči predstojećih izbora za članove Vijeća mjesnih odbora u gradu Varaždinu, danas je održana konferencija za novinare Podružnice HNS i Gradske organizacije HSU Varaždin.

Koalicija HNS-HSU u gradu Varaždinu izlazi sa svojim kandidacijskim listama u svih šesnaest mjesnih odbora, a na konferenciji su istaknute neke dosadašnje aktivnosti, ali i prijedlozi za koje će se zalagati budući vijećnici u pojedinim mjesnim odborima.

- Naše dosadašnje iskustvo u vođenju mjesnih odbora pokazuje kako to trebaju raditi ljudi koji imaju razumijevanje, kojima je stalo, koji prije svega imaju vremena i volje za svoj kvart i ljude iz susjedstva. Mi u koaliciji HNS-HSU imamo upravo takve ljude te smo zahvaljujući njihovim naporima pokazali kako se zajedničkim snagama i brojnim inicijativama mnoge stvari mogu odraditi - naglasio je Josip Dreven dodavši kako je i Aktualni sat s gradonačelnikom kojeg provode po mjesnim odborima prepoznat od strane građana te da će se održavati i na jesen.

Dreven je istaknuo kako se u ovoj kampanji neće služiti jezikom oporbe, koja svoje umijeće želi dokazati izjavama o njihovoj nesposobnosti, već će samo raditi i šutjeti, što će, nada se Dreven, prepoznati i sugrađani.

- Neke oporbene stranke sazivaju svaki tjedan pressice, na kojima se može čuti puno ružnih stvari, mišljenja i pretpostavki kojima nas "časte". Mi se nećemo spuštati na tu razinui dokazivati se na takav način, već ćemo kao i dosad raditi i šutjeti - rekao je Dreven.

Na konferenicji je naglašeno kako HNS i HSU u Varaždinu ostvaruju dobru suradnju na svim razinama te da takva suradnja pokazuje i dobre rezultate. I dreven i Vjekoslav Vrbanec pozvali su sugrađane da izađu u što većem broju na izbore za vijeća mjesnih odbora u Varaždinu i odaberu ljude u koje vjeruju i za koje znaju da će se boriti za njihove interese.

Komentari