lokalni izbori 2021.

HNS: Krunoslav Lukačić prvi predao potpise za kandidaturu za župana

Objava Hrvatske narodne stranke (HNS)

Objavljeno: 28.04.2021. 10:58

Zadnja izmjena: 28.04.2021. 10:58

Foto: Objava Hrvatske narodne stranke (HNS)

Uz kandidatkinju za zamjenicu župana Sanju Kolenko, zamjenika predsjednika Hrvatske narodne stranke Mirka Korotaja i v.d. predsjednika ŽO HNS Varaždinske županije Marijana Škvarića, danas je kandidat za župana Varaždinske županije Krunoslav Lukačić predao potpise za kandidaturu.

Kao kandidat koalicije Hrvatske narodne stranke, Hrvatske seljačke stranke braće Radić, Bloka umirovljenici zajedno i Demokratske kneginečke stranke skupio je preko 4.000 potpisa koje je danas predao Županijskom izbornom povjerenstvu i tom prilikom dao je slijedeću izjavu:

- Želim zahvaliti svima koji su mi svojim potpisom pružili podršku za kandidaturu. To je podrška za jednu novu, bolju županiju s novim, mladim ljudima koji imaju energiju, volju i želju. To je spoj mladosti i iskustva i nova je snaga županije. Kao jedina oporba sadašnjoj vlasti Čačića, HDZ-a i SDP-a u županiji, uvjeren sam da smo već sad prepoznati kao alternativa koja će donijeti nužne promjene.

Na kraju je uputio i poziv biračima da izađu na izbore 16. svibnja i da svojim glasom odrede novi smjer razvoja Varaždinske županije:

- Prije točno četiri tjedna objavio sam svoju kandidaturu za župana gdje sam predstavio svoju viziju razvoja županije i smjernice programa. Želim vratiti duh tolerancije i solidarnosti, vjeru u čovjeka, u naše ljude. Želim graditi novi odnos u kojemu je čovjek u središtu. Naši su ljudi marljivi, tolerantni, otvoreni i brinu o čovjeku u nevolji. Takvu županiju ja želim – županiju koja brine o ljudima i zna se nositi s problemima na ljudski, human način. Zato sam siguran da je izbor jednostavan: između starog što imamo sada i novog kojeg možete izabrati 16. svibnja. Zato pozivam sve birače da izađu na izbore 16. svibnja i da izaberu pošteno, pristojno, pametno i odgovorno – novu snagu županije!

Objava Hrvatske narodne stranke (HNS)

Komentari