komentar

eTV - Martinčević: Neka me HNS djelima demantira da neće učiniti upravo ovo

Objavljeno: 19.11.2022. 08:57

Zadnja izmjena: 19.11.2022. 09:30

Nakon svega što se događalo kao posljedica isključenja Radimira Čačića iz HNS-a 2014. godine, pitanje takozvane "pomirbe" između Reformista i HNS-a otvorilo se više puta tijekom godine.

Tako je, gostujući u našem eTV studiju, prvi čovjek gradskog HNS-a Igor Klopotan rekao kako je uvjeren je da centristička opcija, ukoliko se pomire HNS i Reformisti te im se priključe i drugi, već na sljedećim izborima može imati i gradonačelnika i župana. S druge pak strane, saborski zastupnik također iz redova HNS-a Predrag Štromar rekao kako mu "nije jasno što Reformisti zapravo žele".

Različite tonove koji dolaze od strane HNS-a komentirala je saborska zastupnica Natalija Martinčević riječima kako HNS "očito ima poprilično oprečne stavove".

- Imaju poprilično oprečne stavove, a ono što im je zajedničko je da su jedna ozbiljan dio emisije potrošili raspredajući o Reformistima. HNS bespogovorno podržava HDZ u Varaždinskoj županiji i nakon svega što se ovdje događa već godinu i pola, a bezrezervno se podržavaju i na nacionalnoj razini. Moje mišljenje je da će oni učiniti sve da zajedno s HDZ-om idu na iduće parlamentarne i lokalne izbore, možda ne na europske jer se HDZ već izjasnio kako idu sami. To je samo moje mišljenje, neka me dematiraju djelima, a ne riječima - rekla je Martinčević.

 

Komentari