sazvali presicu

RAT NE PRESTAJE Štromar: Deseci reformista prelaze u HNS, Reformisti: To je jedan "revoltirani" član

Objavljeno: 05.09.2016. 12:48

Zadnja izmjena: 05.09.2016. 12:58

Županijska organizacija HNS-a održala je konferenciju za medije na kojoj su se osvrnuli na izlazak članova Reformista iz stranke te njihovo pridruživanje HNS-u. Prema Štromarovim riječima, više desetaka članova u Varaždinskoj županiji napušta Reformiste i prelazi u HNS. 

O razlozima izlaska iz Reformista i prelaska u HNS govorio je Miljenko Šprem, dosadašnji predsjednik Nadzornog odbora Reformista Varaždinske županije.

- Jedan od razloga je činjenica da se do sad praktički nije ništa konkretno radilo niti je bilo konkretnog programa u Narodnoj stranci – Reformisti. Sve se svodilo na politiziranje i prozivanje političkih konkurenata, najviše HNS-a. Narodna stranka – Reformisti postoji samo radi jednog čovjeka, predsjednika te stranke, i on većinu vremena razmišlja kako se osvetiti ljudima i svojoj bivšoj stranci HNS-u – rekao je Šprem i dodao je da je on učlanio trećinu članova (njih tridesetak) u reformiste u Bednji i da oni svi zajedno sad izlaze iz te stranke i da ulaze u HNS.

Oglasili se i Reformisti

Svoju reakciju na današnju konferenciju za medije o izlasku članova Reformista i njihovom ulasku u HNS u priopćenju su nam poslali i Narodna stranka - Reformisti, a u njemu stoji:

- Zaista je jadno da župan Štromar i Batinić sazivaju konferencije kako bi javnost zabavljali  činjenicom da je član koji nije dobio mjesto u biračkom odboru u Bednji „revoltiran“, ponovno promijenio stranku. To je zaista „briga“ za Sjever i Županiju koja je u njihovom mandatu došla do najnižih plaća u državi.

Komentari