društveni dom, jalkovec

HNS organizira tribine pod nazivom "EU fondovi - prilika za razvoj OPG-a"

Objava Hrvatske narodne stranke 

Objavljeno: 25.03.2023. 08:20

Zadnja izmjena: 25.03.2023. 08:20

Foto: Objava Hrvatske narodne stranke 

Objava Hrvatske narodne stranke 

Varaždinska gradska podružnica HNS-a u srijedu 22. ožujka u prostorijama Društvenog doma u Jalkovcu organizirala je tribinu pod nazivom "EU fondovi - prilika za razvoj OPG-a".

Prva od dvije tribine organizirala se za mjesne odbore Jalkovec, Črnec Biškupečki i Poljana Biškupečka, dok će druga tribina obuhvatiti mjesne odbore Zbelava, Kućan Marof te Gornji i Donji Kućan, a održat će se u utorak 28. ožujka u prostorijama vatrogasnog doma u Donjem Kućanu s početkom u 18.30 sati.

Na tribini su predstavljeni svi aktualni pozivi LAG-a Sjeverozapad i Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, kao i uvjeti za prijave na isti, a Emil Tkalec upoznao je i prisutne sa budućim natječajima novog financijskog razdoblja.

- Intencija organiziranja ovih tribina nam je upoznavanje svih zainteresiranih sa mogućnostima razvoja njihovih OPG-ova, bilo da se oni poljoprivredom bavili profesionalno ili za svoje potrebe. Ušli smo u novo financijsko razdoblje, te nam je ovo izvrsna prilika da uz još uvijek vrlo izdašne potpore unaprijedimo poslovanje u poljoprivredi na području grada Varaždina - poručio je dr. sc. Igor Klopotan, organizator tribine.

Komentari