"želio sam doprinositi rezultatima"

HNS ostao bez još jednog dužnosnika na području županije...

Objavljeno: 15.02.2019. 12:56

Zadnja izmjena: 15.02.2019. 13:03

Nakon što je načelnik Beretinca Igor Kos donio odluku o izlasku iz HNS-a, na isto se odlučio i njegov zamjenik Matija Kefelja.

- S obzirom da radim u privatnom sektoru gdje se od mene traže i cijene isključivo rezultati i odgovornost, očekivao sam da ću na taj način svoj doprinos moći dati i u HNS-u, ali se to nije dogodilo – riječi su kojima je svoju odluku obrazložio Kefelja.

>>IGOR KOS IZAŠAO IZ HNS-A "Shvatio sam da ljudi više nemaju povjerenja u stranku"

- Shvatio sam da se moja vizija i vizija stranke jako razlikuju – zaključio je ovaj bivših HNS-ov stranački dužnosnik te bivšim stranačkim kolegama poželio „puno sreće, pameti i uspjeha“, dok će on svoje političko djelovanje nastaviti kao nezavisni.

Matija Kefelja, zamjenik načelnika Beretinca

>>HABUŠEVO PISMO Koga je optužio za izborni inženjering, a koga prozvao za populizam

Podsjetimo, ovih dana HNS je napustio i bivši predsjednik najjače organizacije stranke, one u gradu Varaždinu, Goran Habuš. Njegovi razlozi bili su što se nije nije „detektirao krivac za debakl na lokalnim izborima 2017.“ i nedavno raspuštanje varaždinskog ogranka stranke. Prigovor je imao i za Matiju Posavca, kojemu zamjera „populizam“, kada tvrdi da nije bio za koaliciju s HDZ-om.

Komentari