HNS je danas uputio priopćenje za medije u kojem optužuje Reformiste da su dosadašnjeg predsjednika 4. Mjesnog odbora Varaždin Igora Klopotana smijenili uz pomoć SDP-a i ORAH-a, a sve kako bi na čelo doveli svojeg člana Stjepana Lončara koji je već obnašao spomenutu dužnost.

Podsjetimo, Reformisti su u srijedu poslali priopćenje u koje tvrde suprotno, odnosno da je Lončar prethodno smijenjen unatoč svojem radu i incijativama, odnosno da Klopotan nije sazvao sjednicu vijeća više od pola godine „čime je zaustavio rad vijećnika i funkcioniranje“ najvećeg mjesnog odbora u Varaždinu.

>>Stjepan Lončar iz Reformista ponovno predsjednik Vijeća 4. mjesnog odbora

HNS-ovci pak u svom priopćenju sada tvrder da je za vrijeme Klopotana na prostorijama odbora nakon 20 godina obnovljena i postavljena PVC stolarija, štoviše da Klopotan održao čak 12 sjednica a Lončar samo četiri, te da je u njegovo vrijeme utrostručen proračun.

- Narodna stranka Reformisti još jednom dokazuju da je svrha njihovog postojanja isključivo podređena njihovim interesima, a ne interesima građana, te da se služe politikanstvom, pa čak i lažima, samo kako bi osigurali pozicije u javnom prostoru u svrhu samopromocije – stoji između ostaloga u priopćenju HNS-a koje potpisuje njihova glasnogovornica Amalija Šašek.

Ključne riječi: HNS, hns, orah, reformisti, sdp, SDP,

Komentari

08.09.2017. 09:07h Zadnja izmjena: 08.09.2017. 10:47