poslala priopćenje

HNS-ova Petra Horvat: ''Bilić komunalnu naknadu koristi za krpanje rupa u proračunu''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.04.2019. 16:22

Zadnja izmjena: 19.04.2019. 16:22

HNS-ova gradska vijećnica Petra Horvat reagirala je na konferenciju za medije koju je održao ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić. Podsjetimo, Horvat je Ministarstvu uprave podnijela pritužbe o navodnim nezakonitostima na 10. i 11. sjednici Gradskog vijeća koje naknadno od strane ministarstva nisu bile potvrđene.

Kako navodi Horvat u priopćenju, zakonitosti akata donijetih na spomenutim sjednicama Ministarstvo uprave proslijedilo je drugim institucijama točnije, Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja, Povjereniku za informiranje i Ministarstvu financija, a kako je napisala u priopćenju, tražit će očitovanje svih pobrojanih.

Kako piše Horvat, ovdje ne radi o političkim prepucavanjima te navodi kako će HNS uvijek podržati dobre projekte.- Nikako ne možemo prijeći preko toga da se uvećanjima naknada stalno izbija sve više novca iz novčanika mojih sugrađana. I sigurno nije istina da je bilo potrebno povećavati komunalnu naknadu. Na kraju krajeva, gdje će taj novac završiti? - pita se Horvat u priopćenju i poručuje kako gradonačelnik Bilić koristi komunalnu naknadu kao kasicu za krpanje rupa u proračunu. 

 

Komentari