uoči sjednice

HNS: Zbog ovoga ćemo podržati proračun Općine Trnovec Bartolovečki

Priopćenje HNS-a 

Objavljeno: 23.12.2021. 11:26

Zadnja izmjena: 23.12.2021. 11:26

Sjednica Općinskog vijeća Općine Trnovec Bartolovečki održat će se 29. prosinca, a na njoj će biti predstavljen prijedlog općinskog proračuna za 2022. godinu.

Kako su naveli iz HNS-a, proračun će podržati jer su među projektima za 2022. godinu navedeni i projekti koje su predložili općinski vijećnici iz redova HNS-a. Projekti se odnose na rekonstrukciju grobne kuće u Šemovcu s izgradnjom nove prometnice i parkirališta s izlazom na Plitvičku ulicu, rekonstrukciju objekta Agro udruge Općine Trnovec Bartolovečki, ishođenje projektne dokumentacije za "Jaginu hižu" radi proširenja kulturno-turističke ponude općine, kao i sufinanciranje izgradnje nogostupa Ulice Ledine od Trnovca do Zbelave.

- Općinski vijećnik HNS-a Miro Koren i županijska vijećnica HNS-a Anita Rep pozvali su i ostale političke opcije predstavničkog tijela Općinskog vijeća da podrže predloženi planski dokument za 2022. godinu, pošto se on odnosi i na razvoj komunalne infrastrukture i na jačanje socijalno-demografske politike te kulturno-turističke ponude Općine Trnovec Bartolovečki, te je isti na dobrobit i povećanje standarda svih mještana od naselja Zamlake do Trnovca - navode iz HNS-a.

Komentari