izbori u nedjelju

HNS-ovci stranačkim kolegama zaželjeli uspjeh na izborima za vijeća mjesnih odbora

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.05.2019. 11:59

Zadnja izmjena: 03.05.2019. 12:05

Gradonačelnici i načelnici Varaždinske županije, članovi HNS-a poslali su priopćenje kojim čestitaju svojim stranačkim kolegama na kako kažu, uspješno odrađenoj izbornoj kampanji ususret izbora za vijeća mjesnih odbora te su im zaželjeli puno uspjeha.

HNS na izbore za vijeća mjesnih odbora izlazio samostalno, a kako poručuju iz stranke, kroz kampanju su kandidati otvorili su niz pitanja, ali i predložili rješenja za brojne probleme te pokrenuli inicijative.

– Kao načelnici i gradonačelnici jako dobro znamo što znači voditi neku od jedinica lokalne uprave i samouprave i koliko su važna vijeća mjesnih odbora. Oni su neposredna veza između građana i izvršne vlasti i svaki odgovoran gradonačelnik ili načelnik slušat će što mu predstavnici tih vijeća govore jer preko njih građani direktno komuniciraju prema vlasti – rekao je u ime HNS-ovih gradonačelnika i načelnika prvi čovjek Lepoglave Marijan Škvarić.

– HNS od rada vijeća mjesnih odbora, preko gradova i općina, sve do državne vlasti gdje provodi brojne ključne projekte preko svojih ministara, pokazuje kako se brine za svakog hrvatskog građanina. Nama je u fokusu uvijek bio mali čovjek i stvaranje kvalitetnih uvjeta života upravo za naše sugrađane. Izbori za vijeća mjesnih odbora jednako su važni kao i ostali izbori i zbog toga pozivam sve Varaždinke i Varaždince da izađu na birališta i biraju svoje susjede, prijatelje, poznanike za koje znaju da će ih najbolje predstavljati u vijećima – poručio je Leverić.

Komentari