HNS-ovci u Zelendvoru slučajno? Dobije li kredit Habuš Zelendvor namjerava kupiti

Objavljeno: 25.04.2015. 21:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Članovi HNS-a predvođeni Vesnom Pusić, Ivanom Vrdoljakom i Predragom Štromarom danas poslijepodne prionuli su čišćenju Zelendvora.

Akcija čišćenja najavljena je u sklopu "Zelene čistke", međutim u gradskim političkim kuloarima danas je dodatno rasplamsala glasine koje kruže u posljednjih nekoliko dana.

Naime, govori se da Zelendvor namjerava kupiti varaždinski gradonačelnik Goran Habuš te se već se spominje i konkretan iznos od tri milijuna kuna.

Zelendvor: HNS-ovci čistili okoliš, a onda se počastili srnećim gulašom i odojkom

Odlučili smo stoga kontaktirati gradonačelnika, koji je u telefonskom razgovoru odbacio mogućnost da današnja akcija ima bilo kakve veze s njegovim, kako je rekao, odnosom "prema mjestu koje mu je posebno u srcu".

Međutim, ne odbija mogućnost da u budućnosti postane vlasnikom Zelendvora.

- Trenutno nemam takvih ambicija, nije to ništa što bi moglo biti sutra ili prekosutra, ali šteta bi bilo da jedan takav brend propadne! – rekao nam je gradonačelnik Habuš, istaknuvši da je riječ o njegovom prvom radnom mjestu u kojem je "ostavio sedam godina života".

- To je mjesto za koje sam zaista emocionalno vezan i napravit ću sve što je u mojoj moći da ta instituciju lovstva u Hrvatskoj opstane. Hoće li to biti kupovina ili ne, u ovom trenutku o tome ni približno ne mogu razmišljati jer to ne bih mogao podnijeti financijski – kaže te napominje da će bez obzira na to učiniti apsolutno sve da Zelendvor spasi.

- Ako bih imao priliku dobiti kredit, kupiti ga i dovesti u red, to bih aposolutno učinio, međutim sada sam miljama daleko od toga jer postoje i vlasnici, a tako dugo dok su oni tu, ja sam njima na raspolaganju da spasimo taj brend – rekao je varaždinski gradonačelnik za eVaraždin.

Komentari