sazvali pressicu

HNS: ''Zabrinjava nas dug Opće bolnice Varaždin''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.07.2019. 08:31

Zadnja izmjena: 04.07.2019. 08:51

Predstavnici varaždinskog HNS-a na čelu sa Zlatanom Mošmondorom danas su uoči sjednice Županijske skupštine održali konferenciju za medije, a posebno su se osvrnuli na izvješća zdrastvenih ustanova.

Kako je tom prilikom rekao Mošmondor, posebno zabrinjava dug Opće bolnice Varaždin. - Pohvalno je sve što se radi na zadržavanju liječnika i sestara, kao i na dizanju standarda, ali se bojimo da će s vremenom doći u pitanje kvaliteta pružanja usluge s obzirom na dugovanje - rekao je Mošmondor i dodao kako će postaviti pitanje županu o tome jesu li se u nekim ustavnovama zapošljavali podobni stranački kadrovi.- Je li to politika uštede ili politika protiv uhljeba kao što župan stalno naglašava da se treba riješiti svih uhljeba, a onda se zapošljavaju stranački kadrovi i te ustanove posluju s gubitkom - izjavio je Mošmondor.

Kako je za kraj poručio, dobro je da se rade investicije na području naše županije, ali napominje kako treba voditi računa o ukupnom zaduženju Varaždinske županije jer će, prema njegovim riječima, sve te novce trebati vratiti.

Komentari