priopćenje za medije

HNS: Turneja "Hvalim se tuđim projektima"

Objavljeno: 29.04.2021. 13:37

Zadnja izmjena: 29.04.2021. 13:39

Objava Nikole Sedlara, HNS-ovog kandidata za gradonačelnika Ivanca

Ivanečki gradonačelnik Milorad Batinić i župan Radimir Čačić nastavili su danas turneju pod nazivom "Hvalim se tuđim projektima".

Meni je drago da je još 2017. godine upravo HNS pokrenuo projekt nabave CRP uređaja za ambulante u Ivancu i Radovanu i drago mi je da je projekt realiziran. Uvijek će mi biti drago kad se uspije realizirati ono što ljudima treba. Uostalom, HNS je projekt i pokrenuo zbog ljudi. Imali smo prilike danas opet vidjeti i obilazak radova na županijskoj cesti u Radovanu. U zadnja dva tjedna grad izgleda kao da imamo sajam radnih strojeva.

No, sad kad je otišao cirkus iz našeg malog grada, a uskoro će se ispuhati i balon silnih obećanja, većina političara će otići na "zasluženi" odmor. I Čačiću i Batiniću želim da se odmore u mirovini nakon izbora. Pošto je Batinić nezadovoljan svojim statusom u HNS-u napustio stranku, zamolili bismo ga da se ne hvali projektima već sada bivše stranke.

Mi ćemo u petoj brzini raditi za bolji Ivanec i naš grad ćemo učiniti onakvim kakvog žele ljudi koji ovdje žive. Za to nam ne trebaju cirkusi ni turneje po gradilištima, meni je od toga bitnije da Ivančanke i Ivančani odlučuju kakav će biti njihov grad. I zato se neću zatvoriti u ured i izaći tek kad dođe neki gost iz Sabora, ministarstava ili županije, već namjeravam s ljudima biti cijelo vrijeme, od prvog do zadnjeg dana mandata.

Komentari