komentar izbornih rezultata

HNS: Zadržali smo poziciju istinskog lidera građanskog centra u Varaždinskoj županiji

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 01.06.2021. 13:16

Zadnja izmjena: 01.06.2021. 13:16

Foto: Luka Šalamun

Hrvatska narodna stranka sa jednim gradonačelnikom i šest načelnika zadržala je poziciju istinskog lidera građanskog centra - istaknuto je danas je konferenciji za medije u organizaciji Županijske organizacije HNS-a.

U svojem uvodnom izlaganju Marijan Škvarić rekao je kako će sa osvojenih gotovo 10% glasova za Županijsku skupštinu biti jamac provođenja projekata koje smo promovirali u našim kampanjama. - 

- Rezultatima izbora smo izuzetno zadovoljni, s obzirom da smo u protekle četiri godine bili jedina i istinska oporba u našoj županiji gdje smo bili meta napada dosadašnjeg župana Čačića. Njegovim porazom građani su jasno dali do znanja kako mu je vrijeme za političku mirovinu, a ne za daljnju političku trgovinu. Njegovo bahato ponašanje i agresivan nastup prema političkim suparnicima sigurno nije ono što žele građani Varaždinske županije - rekao je Škvarić.

Kandidat HNS-a za župana Krunoslav Lukačić nakon objave konačnih rezultata izbora u Varaždinskoj županiji naglasio je potrebu novog smjera u radu Varaždinske županije, ali i HNS-a: - Hrvatska narodna stranka uspjela je u ovom tranzicijskom procesu ostvariti odličan rezultat na županijskoj razini osvajanjem četiri mandata. Na našim listama nalazili su se mnogi mladi i perspektivni pojedinci koji su sada postali vijećnici u svojim gradovima i općinama. Uz iskusnog gradonačelnika i načelnike to je nova snaga HNS-a, ali i Varaždinske županije - rekao je između ostalog Lukačić.

 

Komentari