parking

Evo kada bi se najranije oko bolnice mogle graditi garaže

'Nemate drveta, grma gdje nije parkirano neko vozilo...' – izjavio je danas na Županijskoj skupštini župan Anđelko Stričak
Objavljeno: 28.02.2023. 11:12

Zadnja izmjena: 28.02.2023. 13:38

Na 9. sjednici Županijske skupštine Varaždinske Županije, na dnevnom redu između ostaloga pojavilo se i pitanje problematike parkirnih mjesta u sklopu Opće bolnice Varaždin.

Samo pitanje postavila je vijećnica Ruža Jelovac (SDP) osvrnuvši se tako na problem koji se vuće još iz 2021. godine, kada je isto tako u fokusu jasnosti bila izgradnja nadzemnih garaža u sklopu bolnice, s ciljem povečanja parkiranih mjesta.

'Nakon Centralnog operacijskog bloka'

Uslijedio je odgovor župana Anđelka Stričaka (HDZ) koji je rekao: "To je područje jedno veliko gradilište te da će se u sljedeća dva mjeseca graditi cijeli blokovi. Problematika parkirališnih mjesta sigurno postoji". Stričak se i ovoga puta osvrnuo na koncesionara te je rekao da treba vidjeti je li on spreman ići u izgradnju dvije garaže, jednu za posjetitelje, drugu za zaposlenike kod zgrade Hitne za zaposlenike.

Na kraju spomenimo kako bi se prema riječima župana nadzemne garaže u sklopu bolnice tek počele graditi nakon što se izgradi Centralni operacijski blok, jer će u suprotnom nastati kaos zbog prevelikog broja gradilišta na području bolnice.

Komentari