blizak suradnik šukera i mamića

HORVATIĆ MOSTU U STILU MAMIĆA "Nećete, sitne duše i prodavači magle!"

Objavljeno: 28.02.2017. 11:41

Zadnja izmjena: 28.02.2017. 11:45

Foto: Facebook

Nakon pobjede zagrebačkog Dinama nad Cibalijom na nedjeljnoj utakmici odigranoj u Vinkovcima, kada je utakmica završila rezultatom 2:1 u koristi Dinama, čemu pak je presudio dosuđeni kazneni udarac, oglasili su se predstavnici Mosta nezavisnih lista koji traže neopozivu ostavku čelnika HNS-a.

Most u nedjeljnoj utakmici naime vidi dokaz utjecaja političkih struktura u nogometnim utakmicama, te je, kako kažu njegovi predstavnici, a prenosi Večernji list, došlo vrijeme da čelnici HNS-a preuzmu odgovornost i da se doživotno izuzmu iz svih tijela HNS-a.

Komentar na Mostov zahtjev na svojem Facebook profilu dao je i Nenad Horvatić, načelnik Ljubešćice, ujedno i predsjednik Županijskog nogometnog saveza Varaždin te član Izvršnog odbora HNS-a.

"Niti ste me izabrali, niti ćete me mijenjati!"

- Kao legalno izabran Predsjednik županijskog nogometnog saveza Varaždin i član IO HNS poručujem gospodi iz MOSTA, niti ste me izabrali niti ćete me mijenjati.'

Horvatić također dodaje kako ga jedino može smijeniti njegova baza koja ga i izabrala, a to su klubovi iz Varaždinske županije.

 - Provjerena metoda, posvađaj da Hrvat krene na Hrvata, podjeli Sjever i Jug, pa da sitne duše i prodavači magle profitiraju....NEĆETE – zaključuje Horvatić.

Komentari