jednoglasan izbor stranke

Horvatić objavio kandidaturu: "Uložili smo 130 milijuna kuna i idemo dalje!"

Objavljeno: 15.04.2021. 09:08

Zadnja izmjena: 15.04.2021. 09:43

Prije 13 godina Nenad Horvatić počeo je uspješno rješavati pitanje na kojem su dotada padale sve općinske vlasti, a jučer navečer, 13 godina kasnije, ponovno je jednoglasno potvrđen  kao kandidat za sada već peti uzastopni mandat na čelu općine.

Jednoglasnom odlukom Općinskog odbora HDZ-a Nenad Horvatić ponovno je, naime, potvrđen kao kandidat za načelnika. Pitanje sportske dvorane otprije 13 godina odavno je riješeno, a ono što će zasigurno obilježiti protekli Horvatićev mandat jest poduhvat opremanja poduzetničke zone oformljene 2011.

U kapitalne projekte Općine Ljubešćica dosada je uloženo oko 100 milijuna kuna, a kako je Horvatić rekao u nedavnom intervjuu – još trećina toga iznosa uložena je u socijalni život i poduzetničku zonu (po otprilike 15 milijuna kuna). Za sljedeći mandat, kako je naglasio, predstavit će projekte ukupne vrijedne još 40 milijuna kuna.

"Idemo dalje!"

Malo je poznato kako je ljubeška sportska dvorana druga najveća i druga najopremljenija nakon Arene Varaždin, a u široj javnost – još manje je poznato kako je na mjestu gdje se danas nalazi sva ključna općinska infrastruktura još prije  samo 13 godina bilo kukuruzište. "Uložili smo 130 milijuna kuna, preobrazili općinu i idemo dalje", zaključio je Horvatić.

Komentari