presica u vidovcu

Hranić negira namještanje natječaja: 'Sjećaju li se oporbeni vijećnici za što su glasali?'

Objavljeno: 20.02.2017. 16:09

Zadnja izmjena: 20.02.2017. 16:29

Kako bi odgovorio na prozivanje od strane SDP-a i HNS-a da je javnu nabavu namjestio za tvrtku GK Grupa čiji je vlasnik HDZ-ovac Robert Gotić, vidovečki načelnik Bruno Hranić sazvao je danas i presicu.

>> HNS i SDP Hranića prozvali za javnu nabavu, on sve negira, sazvao i presicu - evo o čemu je riječ

Hranić je pobrojao sve sjednice na kojima se raspravljalo o postupku javne nabave i naveo koji su oporbeni vijećnici za te odluke glasali. 

- Žalosno je to da su oporbeni vijećnici na sjednici prisutni samo tijelom, dok su duhom odsutni, pa se pitam znaju li za koje su odluke i kada dizali ruke tijekom sjednica? - upitao se Hranić, negirajući da je s Gotićem imao ikakve kontakte prije potpisivanja ugovora 15. veljače te pozivajući sve koji misle da je bilo ičega nezakonitog da to prijave DORH-u

Ujedno je negirao da je više u Brusselsu nego u Vidovcu, navodeći da je tamo bio 7 dana u zadnja 2 mjeseca, na trošak Europskog odbora regija i nabrajajući koje je sve aktivnosti tamo organizirao radi predstavljanja rezultata Vidovcu. Na koncu je zaključio da su sve ove optužbe samo kampanja prije izbora u koje SDP i HNS ulaze bez kvalitetnog kandidata.

Komentari