pikanterije iz novog marofa

Hrenić bio pod pritiskom ili često mijenjao mišljenja? HNS nejedinstven protiv Siniše Jenkača!

Objavljeno: 16.02.2017. 11:50

Zadnja izmjena: 16.02.2017. 12:06

Foto: Arhiva

Šefu Reformista Radimiru Čačiću obratili smo se s pitanjem kako komentira odlazak Darka Hrenića koji mu je bio i osobni prijatelj, a na samom začetku stranke i njegov najgorljiviji zagovornik. Naime, Hrenić je zbog njega neizravno žrtvovao i svoju gradonačelničku funkciju.

Čačić je bio vrlo štur u svojem odgovoru: „Prvo ću s njime razgovarati, a onda ću iznijeti svoj stav! O njegovom izlasku iz stranke nismo ni razgovarali. Tamo smo kao Reformisti imali visoke rezultate, međutim oni sada imaju kombinaciju da idu svi zajedno protiv gradonačelnika...“, rekao nam je Čačić i bio prilično neodređen.

U kuloarima se duže vrijeme moglo čuti da su odnosi između njih dvojice bili stalno napeti jer je Čačić navodno od Hrenića očekivao veći angažman zbog čega se potonji u društvu znao požaliti da je „pod pritiskom“.

EKSKLUZIVNO Darko Hrenić napustio Čačića i Reformiste!

Hrenić se zamjerio utjecajnim HNS-ovcima

Vodstvo Reformista Hreniću je navodno zamjeralo „prečesto mijenjane mišljenja“ i slijepu osobnu borbu protiv Siniše Jenkača, aktualnog novomarofskog gradonačelnika. Naime, Darko Hrenić poručio je da će se iseliti iz Novog Marofa postane li Jenkač gradonačelnik te da njegova djeca ne zaslužuju takvog gradonačelnika.

U međuvremenu doznajemo da se s idejom o zajedničkom nastupu oporbe protiv Siniše Jenkača (HNS-a, SDP-a, Laburista i ex Reformista) ne slažu ni svi u HNS-u, naročito neki od utjecajnih članova te stranke koji se često mogu vidjeti u društvu Siniše Jenkača, pa i na privatnim proslavama. A upravo njima Darko Hrenić se najviše i zamjerio "rasturavanjem stranke u gradu", kako se svojedobno govorilo.

Nekoć je bila javna tajna da je Jenkača prešutno podržao HNS da napakosti Hreniću. Danas to svi znaju...

Komentari