Hrenića na završnom predizbornom skupu podržali Radimir Čačić i Mladen Smoljanec

Objavljeno: 20.03.2015. 11:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Izvor: galerija-images/hrenic

U Kulturnom centru "Ivan Rabuzin" u Novom Marofu u četvrtak, 19. ožujka, Narodna stranka - reformisti uoči drugog izbornog kruga izbora održala je predizborni skup na kojem su se okupljenima u dvorani obratili gradonačelnički kandidat Darko Hrenić te predsjednik stranke Reformista Radimir Čačić.

Govoreći o rezultatima prvog kruga izbora, u kojem osvojio 27.63 posto glasova, nasuprot 47,01 posto glasova Siniše Jenkača, kandidat Narodne stranke - reformisti istaknuo je da HDZ je angžairao svu svoju, kako je rekao, dobru organizaciju, te je zbog toga zadovoljan ulaskom u drugi krug. Zadovoljan je također iz razloga, kako je još rekao, jer su i svi drugi kandidati bili usmjereni protiv njega.

- Svi su kritizirali mene i znamo da u Hrvatskoj nitko ne voli vlast. Zato, kad gotovo 28 posto građana kaže da sam ja ipak najbolji gradonačelnik, to je za mene velika čast - rekao je Hrenić.

Hrenić je također istaknuo zadovoljstvo osvojenim vijećničkim mandatima, posebno zato što su Reformisti druga stranka u Gradskom vijeću, kao što je pod njegovim vodstvom bio i HNS.

- Ni glasa od njih sada čuti nije. Umjesto da mi daju podršku i iskažu zahvalnost na hrabrosti što se sam borim protiv jedne velike mašinerije, moj protukandidat je javno rekao da Štromar daje podršku njemu. Ako je to tako, onda mislim da oni koji su pravi članovi HNS-a više stvarno nemaju o čemu razmišljati, nego prijeći k nama i meni u nedjelju dati glas. 

Radimir Čačić naglasio je kako smatra da će kandidat Reformista pobijediti izađe li na izbore 63 posto glasača. 

Podršku Hreniću došao je dati i čelnik novomarofskog SDP-a Mladen Smoljanec

{gallery}hrenic{/gallery}

Komentari