reakcija

Hrvoje Petrić: Osobni probitak me apsolutno ne zanima, ovo mi je Marković nudio

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 15.06.2022. 15:15

Zadnja izmjena: 15.06.2022. 16:03

Vijećnik platforme Budimo grad Hrvoje Petrić reagirao je priopćenjem za medije nakon što ga je zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković u eTV studiju prozvao da se u svojem političkom angažmanu vodi "obiteljskim interesima".

Petrić kaže kako Markovića zapravo "boli" što je Budimo grad odbio biti platforma na daljinski upravljač SDP-a, te što se njihovi i njegov glas ne može ničim kupiti.

 - Zašto jedan vijećnik može biti trn u oku svakoj „staroj“ političkoj opciji? Zašto moje istupe nalaze problematičnima i lijevi i desni, i aktualni i bivši?Naravno, jer znaju da moju „suradnju“ protivnu javnom interesu neće uspjeti dobiti, štogod mi ponudili. To sam g. Markoviću i njegovim stranačkim kolegama jasno rekao odmah poslije izbora kada sam odbio i mjesta po nadzornim odborima, toliko mila i draga svim političarima, kao i mjesto predsjednika Gradskog vijeća. Osobni probitak me apsolutno ne zanima, a otkad sam član Gradskog vijeća nisam iskoristio čak ni pravo na besplatno parkiranje.

Petrić, naime, poručuju kako ga iz razloga koje je neveo odreda napadaju i lijevi i desni, i stari i aktualni: Ivan Čehok, Davor Patafta, HDZ, a sada i SDP.

- Budimo grad je iz suradnje s njim (Markovićem, nap.) i cijelim SDP-om izašao jer su već nakon par mjeseci prekršili najbitnija obećanja koja su dali i nama i javnosti. Zato jer su nastavili s uhljebljivanjem podobnih, plaćanjem osobne promocije javnim novcem i svime onime protiv čega su se kao oporba navodno borili. Mogu samo poručiti da će članovi BG nastaviti djelovati u skladu sa svojim programom i Manifestom. Na žalost, svjedoci smo da uvijek i svugdje postoje oni koji se s lakoćom priklanjaju SDP-ovskom i HDZ-ovskom načinu djelovanja. Prije svega na svoju osobnu sramotu - zaključuje Petrić.

Komentari