lokalni izbori 2021.

HSS iz Maruševca podršku za drugi krug izbora dao Mariju Klapši

Objavljeno: 27.05.2021. 09:10

Zadnja izmjena: 27.05.2021. 09:10

Općinska organizacija HSS-a Maruševec donijela je jednoglasnu odluku o podršci Mariju Klapši za načelnika u drugom krugu lokalnih izbora.

Ova je podrška rezultat dugogodišnje suradnje između dosadašnjeg predsjednika Općinskog vijeća Marijana Fatige, ujedno i predsjednika Općinske organizacije HSS-a Maruševec te aktualnog zamjenika načelnika i kandidata za načelnika Općine Maruševec Marija Klapše.

-Međusobna suradnja, uvažavanje, brojne zajedničke ideje i dosad pokrenuti projekti garancija su daljnje kvalitetne i plodonosne suradnje kojoj je jedini i glavni cilj napredak Općine Maruševec i boljitak svih njezinih mještana. Upravo je s Marijem Klapšom kao načelnikom taj zacrtani cilj realan i ostvariv, navode iz HSS-a Maruševec.

-Bez obzira na pojedince koji se spominju u nekom kontekstu vezanom za HSS, a zapravo nemaju nikakve veze ni sa strankom ni s načelima pravednosti, ljudskosti i poštenja koju naša stranka zastupa, članovi i simpatizeri HSS-a će uvijek znati prepoznati i podržati istinsku želju, volju i napor za zajedništvom i sveukupnim prosperitetom – istaknuo je predsjednik HSS-a Maruševec, Marijan Fatiga.

Podršku je komentirao i Mario Klapša, koji je naglasio širinu programa SDP-a i njegovu sveobuhvatnost, a u prvom planu programa su ljudi i njihov život u Maruševcu. -Kao što sam i najavljivao ovog tjedna, na temelju dosadašnje kvalitetne suradnje i iskustva, HSS je prepoznao naš program kao realan, moguć i usklađen s općinskim proračunom, koji spaja socijalnu osjetljivost i potrebe gospodarstva, što će našoj općini omogućiti snažan korak naprijed i nije tek neko predizborno obećanje, zaključio je SDP-ov kandidat Mario Klapša.

Komentari