članovi i simpatizeri

HSS-ovci se okupili na tradicionalnom tradicionalnom hodočašću sv. Wolfgangu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 23.04.2019. 11:00

Zadnja izmjena: 23.04.2019. 11:05

Članovi i simpatizeri Hrvatske seljačke stranke, njih preko 400, okupilo se jučer u općini Klenovnik, na imanju Željka Pintarića. Povod ovog okupljanja bilo je tradicionalno hodočašće sv. Wolfgangu, a upravo u Klenovniku nalazi se najistočnija kapelica u Europi posvećena ovom svecu.

HSS-ovci su za svoje članove i prijatelje pripremili obilje domaćih specijaliteta, a kako poručuju, time su pokazali važnost očuvanja naših OPG-ova i ostanka ljudi u ruralnim sredinama. - Upravo za takvu ravnomjerno razvijenu i zelenu Hrvatsku zalažu se članovi HSS-a na listi Amsterdamske koalicije za Europski parlament dr. Zoran Bahtijarevid, Damir Novotny i Krešo Beljak - napisali su u priopćenju.

Uz domaćina Pintarića i Sandu Golub, predsjednicu Općinskog vijeća općine Klenovnik, druženju se odazvao i županijski predsjednik HSS-a, ujedno i načelnik općine Mali Bukovec Darko Marković zajedno sa svojim suradnicima. - Ovdje u gotovo netaknutoj prirodi, uz drage prijatelje i domade autohtone proizvode, poručujemo ono što HSS zapravo i jest i za što se i bori – razvoj ruralnih sredina, promocija domaćih proizvoda, živjeti u skladu s prirodom i omoguditi ljudima da dostojno žive od svog rada – izjavio je Marković.

 

Komentari