izabrani je predsjednik

HSS u Svetom Iliji održao izbornu skupštinu, ali i izrazio nezadovoljstvo županijskom organizacijom stranke

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.02.2018. 15:17

Zadnja izmjena: 17.02.2018. 15:22

Jučer je održana izborna skupština općinske organizacije HSS-a Sveti Ilija. Na izbornoj skupštini potvrđen je još jedan mandat dosadašnjem vodstvu, pa će tako Vedran Zamuda voditi HSS u Svetom Iliji i naredne četiri godine. Na skupštini je donijeta i odluka da će općinska organizacija dati jednoglasnu potporu kandidaturi Ivice Šanteka za predsjednika županijske organizacije HSS-a Varaždinske županije.

Skupštini su također prisustvovali tajnik županijske organizacije Marijan Štefanko, administrativni tajnik Hrvoje Kapeš, član županijskog predsjedništva Željko Šoštarić, predsjednik Stručnog vijeća županijske organizacije Ivica Šantek, gradski vijećnik u Ivancu Nikola Vidoni te Ivica Baneković, općinski vijećnik iz Visokog.

Svi gosti su se obratili članovima HSS-a Svetog Ilije sa par prigodnih riječi, ali su također izrazili veliku zabrinutost aktualnim stanjem u županijskog organizaciji. Kako poručuju iz HSS-a, iako za samo mjesec dana treba biti održana županijska izborna skupština, dosad nije sazvano županijsko predsjedništvo, a ni odbor. To je samo nastavak dosadašnje neaktivnosti županijske organizacije u razdoblju nakon lokalnih izbora u svibnju prošle godine, složili su se svi prisutni.

Kroz analizu rezultata lokalnih izbora jasno je vidljivo, kako su poručili,  da su upravo općinske i gradske organizacije koje su izašle samostalno na izbore sa svojim kandidatima i listama ostvarile najbolji rezultat u županiji i iznijele teret prošlih lokalnih izbora. 

 

Komentari