bernardić u varaždinu

I Bernardić u Varaždinskoj županiji ima svoje "fanove" (ostavio im i svoj broj mobitela)

Objavljeno: 30.09.2016. 14:50

Zadnja izmjena: 30.09.2016. 15:05

Nakon što smo objavili kako će istaknuti dužnosnici SDP-a u Varaždinskoj županiji, poput Alena Kišića i Dubravka Bilića podržati Orsata Miljenića na unutarstranačkim izborima, dio članova SDP-a Varaždinske županije podržat će Davora Bernardića. 

Kandidat za predsjednika SDP-a, u srijedu je u Varaždinu, održao sastanak s dijelom članova SDP-a Varaždinske i Međimurske županije koji su mu javno dali podršku za predstojeće izbore, stoji u priopćenju koje je došlo iz koordinacije kampanje za Bernardića u Varaždinskoj županiji.

- Ovo je tek inicijalni, prvi u nizu sastanaka sa članstvom, a tijekom kampanje ću obići cijelu izbornu jedinicu kako bi razgovarao s članovima i čuo koji su ključni problemi na terenu te našao najbolje rješenje za rješavanje istih - izjavio je tom prilikom Bernardić te poručio članovima kako ulogu predsjednika stranke ne vidi kao upravljanje s Iblera, već želi tu funkciju obavljati na terenu, u autu i na mobitelu, kako bi bio s njima u stalnom kontaktu s članovima.

- Ovo je moj broj mobitela, on nije tajan, nije nedostupan i slobodno me kontaktirate kad imate problem koji ne možete riješiti u svojoj organizaciji. Predsjednik stranke je tu da služi članovima i do njega svaki član mora doći u dva koraka u svakom trenutku - dodao je Bernardić.

Ovom prilikom najavio je i obilazak članstva, te razgovore uz kavu, kao i predstavljanje programa, o čemu će članovi biti obaviješteni, stoji u priopćenju.

- Svi članovi SDP-a su dobrodošli, želim popričati sa svakim, bez predbacivanja, revanšizama i negativnosti. SDP je socijaldemokratska stranka koja uključuje, ne isključuje i to ću dokazati na čelu moje stranke koju živim i s kojom živim već 18 godina - zaključio je Bernardić.

Komentari