sve je napetije!

Današnje presice: Bosilj vidi spregu Čehoka i Patafte, a Čehok spregu Bosilja i Čačića

Objavljeno: 26.05.2021. 15:29

Zadnja izmjena: 26.05.2021. 15:32

Neven Bosilj i Ivan Čehok danas sazvali konferencije za medije, a jedna od tema kod obojice je bilo izdanje novina u vlasništvu jednoga od kanididata za gradonačelnika u prvome krugu, Davora Patafte.

Neven Bosilj u određenim napisima koje su sadržavale novine vidi tako spregu Ivana Čehoka i Davora Patafte, i to samo s jednim razlogom:

-  Ivan Čehok stoji izuzetno loše pa zbog toga moraju napraviti sve da mene ocrne najbezočnijim lažima. Svi oni koji će u tom izvanrednom broju biti ocrnjeni su zapravo na strani pravde, dok je ova druga ekipa na strani zla - rekao je Neven Bosilj.

Sve ono što je Bosilj rekao, Ivan Čehok je kasnije oštro demantirao, te rekao kako on vidi spregu Nevena Bosilja i Radimira Čačića, ali i ne samo to.

- Njemu stalno dolaze neki "likovi" iz Zagreba koje u Varaždinu nitko ne poznaje, kao primjerice Orah. Meni nije jasno čemu to. Ono što ja mogu građanima obećati je da se Gradom Varaždinom neće upravljati iz Zagreba, pa čak ni iz Županijske palače, što Čačić preko Nevena Bosilja pokušava - rekao je Čehok.    

Komentari