održana skupština

Evo tko je preuzeo vodstvo HNS-ove organizacije u Varaždinu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.12.2021. 10:18

Zadnja izmjena: 04.12.2021. 10:20

Na skupštini varaždinske gradske podružnice HNS-a, održanoj u petak, za novog predsjednika jednoglasno je izabran Igor Klopotan, dok su za potpredsjednike izabrani Mirna Šprem i Berislav Bračko.

Kako je najavio novi predsjednik Klopotan, s poslom kreću odmah od prvog dana. S obzirom da u posljednje dvije godine i nisu bili toliko aktivni koliko su trebali, smatra Klopotan, birači su ih na ovogodišnjim lokalnim izborima i kaznili.

Igor Klopotan

– Odmah po preuzimanju mandata krećemo s inicijativom prema gradskoj upravi koju naša tri predsjednika mjesnih odbora već dugo guraju, kako bi se u tim mjesnim odborima podigla kvaliteta života. Naravno, fokusirat ćemo se na sve bitne događaje u gradu u kojima ćemo moći participirati i nastavit ćemo se boriti za kvalitetno obrazovanje, dostojanstvene plaće, podizanje komunalnog standarda i sve ono što je našim sugrađanima potrebno za kvalitetan život – naglasio je Klopotan.

Ženska inicijativa HNS-a

U petak je izabrana i nova predsjednica varaždinske gradske Ženske inicijative HNS-a, a to je Andreja Parlaj, dok je potpredsjednica Petra Kovačić. Parlaj je najavila da će se Ženska inicijativa HNS-a zalagati za ravnopravnost spolova u svim društvenim i političkim sferama, prevenciju i suzbijanje nasilja nad ženama, toleranciju i humane odnose, poduzetništvo i ekonomsko osnaživanje žena te slobodu izbora.

 

Komentari