žustro na vijeću

Mladenović na Gradskom vijeću tresnuo psovku: ''J**** ću vam mater svima''

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća došlo je do verbalnog sukoba između gradonačelnika Ivana Čehoka i nezavisnog vijećnika Denisa Mladenovića.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 25.09.2019. 09:11

Zadnja izmjena: 25.09.2019. 09:12

Foto: Dario Jurčević

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća došlo je do verbalnog sukoba između gradonačelnika Ivana Čehoka i nezavisnog vijećnika Denisa Mladenovića.

Prema pričanju svjedoka, očito revoltiran što je smijenjen iz Upravnog vijeća Gradskih bazena, Mladenović je nakon završetka sjednice opsovao ''J**** ću vam mater svima''. - Nakon završetka Čehok je došao do mojeg stola s ciljem da me isprovocira, a ja sam opsovao sebi u bradu što je on čuo i odmah razglasio na sva zvona - prokomentirao je Mladenović cijelu situaciju.

Za komentar smo pitali i gradonačelnika Čehoka koji je pak rekao kako se više ne želi baviti Denisom Mladenovićem te kako je on ovime pokazao svoj prostakluk. - On se okrenuo prema vijećnicima, između ostalog i damama koje su tamo sjedile, a koje bi mu mogle biti mame i bake i opsovao - komentirao je Čehok i dodao kako ga je čulo barem 5 vijećnika što znači da nije mrmljao sebi u bradu. 

Podsjetimo, još se jedan incident između Čehoka i Mladenovića dogodio u svibnju na sjednici Gradskog vijeća, a razlog sukoba bio je prijedlog skidanja s dnevnog reda točke o davanju suglasnosti na sklapanje sudske nagodbe između Grada Varaždina i T&H Invest kada je Mladenović glasao za skidanje točke s dnevnog reda. Također, na istoj je sjednicu s tabletom u rukama utrčao županijski vijećnik Živog zida Marijan Dominko, evidentno u namjeri da svoj „podvig“ snima. Vidjevši taj prizor Čehok je iznenađeno ustao sa stolca, uhvatio Domnika za rame i sproveo ga do sredine vijećnice u namjeri da ga udalji.

 

 

Komentari