nezavisna kandidatkinja

Ines Pavleković objavila kandidaturu za načelnicu Vidovca: "Za dugoočekivane i potrebne promjene!"

Objava kandidatkinje za načelnicu Vidovca Ines Pavleković

Objavljeno: 16.04.2021. 14:38

Zadnja izmjena: 16.04.2021. 17:36

Foto: Objava kandidatkinje za načelnicu Vidovca Ines Pavleković

Poštovani  sumještani,

Sa željom da Općina Vidovec dobije dugoočekivanu, potrebnu promjenu, najavljujem kandidaturu za načelnicu Općine kao nezavisna kandidatkinja.

U proteklom mandatu obnašala sam  dužnost članice Općinskog vijeća  što je za mene bila odgovorna zadaća koju sam savjesno ispunjavala prema programu predstavljenom u prethodnoj kandidaturi  i ponosno ističem da je većina planiranog i ostvarena. 

U središtu mojeg interesa je dobrobit svih sumještana, stoga sam uvjerena da zajedničkim snagama možemo podići Općinu Vidovec  na zavidnu razinu u svim segmentima života jer za to imamo potencijala. Mi možemo i moramo još više biti prepoznatljivi po posebnostima našega kraja na nacionalnoj i europskoj razini.

U vrijeme kada sam bila predsjednica Povjerenstva za razvoj ruralnog turizma Općine Vidovec, pokrenute su brojne inicijative i donijeta je strategija ruralnog turizma s ciljem da Općinu Vidovec pozicionira kao središte ruralnog turizma Varaždinske županije, ali i Sjevera Hrvatske.

Svjesna potrebe očuvanja tradicionalnih vrijednosti kao oznake našega identiteta, sudjelujem u radu Kulturno umjetničkog društva „Vidovec“ obnašajući funkciju tajnice. U brizi za najmlađe članove naše zajednice članica sam školskog odbora Osnovne škole Vidovec što mi je poseban izazov u ovom osjetljivom vremenu.

Na  izbore izlazim sa svojom nezavisnom listom koju predstavljaju mladi, sposobni ljudi koji su se uvelike dokazali u svojem poslu  i angažmanom u društvenom životu Općine. Uz moj trud, odgovornost  i vaš glas smatram da  možemo pokrenuti valove dobrih poslovnih i međuljudskih odnosa u našoj Općini.

S poštovanjem,

Ines Pavleković, nezavisna kandidatkinja za načelnicu Općine Vidovec

Komentari