izborna skupština u zagrebu

Ivan Bednjanić Bunić iz Cestice izabran za predsjednika Mladih HNS-a

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 10.12.2017. 16:19

Zadnja izmjena: 10.12.2017. 16:27

Jučer je u Zagrebu održana Izborna skupština Mladih HNS-a za sljedeće dvogodišnje mandatno razdoblje, a za predsjednika je izabran Ivan Bednjanić Bunić iz Cestice. Ivan je dosadašnji tajnik, a kako poručuju iz stranke, aktivan je na svim razinama u HNS-u: od lokalne, gdje je vijećnik Općinskog vijeća Općine Cestica, pa sve do nacionalne.

U svom prvom obraćanju Skupštini novi predsjednik Mladih HNS-a Ivan Bednjanić Bunić naglasio je kako Mladi HNS-a predstavljaju značajan faktor na političkoj sceni, ali i korektivu politici.

 - Prošlo je vrijeme ispraznih političkih fraza i parola, te da jedošlo vrijeme novih politika temeljenih na konkretnom poslu, a ne ideologijama, za što su se Mladi HNS-a uvijek i zalagali - istaknuo je Bednjanić Bunić.

Inače, uz delegate iz cijele Hrvatske, sjednici su prisustvovali v.d. predsjednika HNS-a, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar te ministrica znanosti i obrazovanja iz kvote HNS-a Blaženka Divjak koji su na sjednici između ostalog mladima poručili da se uključe u kreiranje politika. 

 

Komentari