Osnivačka skupština

Ivan Majcen izabran za predsjednika Mladih HNS-a u Trnovcu Bartolovečkom

Objavljeno: 23.02.2016. 14:29

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 15:43

Foto: HNS Varaždin

Ivan Majcen izabran je za predsjednika Interesnog odbora mladih HNS-a podružnice Trnovec Bartolovečki, nove organizacije Mladih HNS-a u Varaždinskoj županiji.

Majcen je za prvog predsjednika organizacije izabran na 1. Izbornoj skupštini održanoj u ponedjeljak u prostorijama općine Trnovec Bartolovečki. Osim predsjednika izabrana su i dva potpredsjednika, Ines Tuđan i Antonio Važanić, dok su u predsjedništvo izabrani: Ivana Božić, Dejan Roško, Patricija Hrman, Mateja Kovačić i Kristina Guzi.

- Naša misija je da nas čuju sve mlade osobe u općini koje imaju ambicije biti aktivni i koji žele kroz rad u Mladima HNS-a doprinjeti razvoju naše općine. Namjera nam je da surađujemo sa svim organizacijama i udrugama unutar naše općine i Varaždinske županije – kazao je novoizabrani predsjednik Majcen. Ujedno je najavio prvu akciju koja će se već tradicionalno održati povodom Dana žena. Tri dana ranije,  05. ožujka, ispred sjedišta općine Trnovec Bartolovečki te u Šemovcu, članovi Interesnog odbora mladih HNS-a darivat će  žene prigodnim cvijećem.

Uz članove novog Interesnog odbora HNS-a na izbornu Skupštinu stigli su i gosti, načelnik općine Trnovec Bartolovečki Zvonko Šamec, predsjednik podružnice HNS-a Trnovca Bartolovečkog Nikola Kučiš, Alen Grabar tajnik Interesnog odbora mladih Varaždinske Županije i Zlatan Mošmondor tajnik Županijske organizacije HNS-a.

Načelnik Šamec naglasio je da se veseli radu mladih u općini, te najavio punu potporu mladima HNS-a oko provođenja akcija, projekata i obilježavanju raznih događaja koji će potaknuti mlade ljude u općini da se aktivno uključe u rad Mladih HNS-a. Uz čestitke novom rukovodstvu na izboru zaželio je svima puno sreće i uspjeha u radu. Interesni odbor Mladih HNS-a općine Trnovec Bartolvečki broji nekoliko desetaka članova.

Komentari