priopćenje za medije

Ivanec dobio ured gradonačelnika na otvorenom

Objava Hrvatske narodne stranke (HNS)

Objavljeno: 24.04.2021. 11:56

Zadnja izmjena: 24.04.2021. 11:56

Foto: Objava Hrvatske narodne stranke (HNS)

Po prvi put je grad Ivanec dobio gradonačelnički ured na otvorenom, gdje će Ivančanke i Ivančani moći postavljati pitanja. Ured budućeg gradonačelnika otvorio je HNS-ov kandidat Nikola Sedlar i poručio da će i u naredne četiri godine biti među ljudima.

- Sad smo simbolično otvorili ured gradonačelnika izvan gradske vijećnice, ljudi mogu pitati što god ih zanima ali predlagati svoje ideje, a imat ću i goste. I naredne četiri godine provoditi ću vrijeme s ljudima. Stava sam da se grad ne može voditi samo iz ureda, treba pitati ljude što žele, što ih muči, kakve probleme imaju. Ljude treba razumjeti. Cilj mi je da Ivanec postane onakav kakvog žele Ivančanke i Ivančani, a to se može ostvariti samo ako se ljude sluša – rekao je Nikola Sedlar.

Današnji gost bio mu je saborski zastupnik Predrag Štromar, a Ivančankama i Ivančanima odgovarali su na pitanja o brzoj cesti i besplatnim vrtićima. - HNS je već pokrenuo inicijativu za besplatnim vrtićima. Projekt je ostvariv, samo treba volja gradske vlasti i drago mi je da Nikola tu volju itekako ima – rekao je Štromar.

Objava Hrvatske narodne stranke (HNS)

Komentari