reakcija

Ivanečki HDZ: Avirović je skandalozan, a dovoz smeća maslo SDP-a

Avirović je, podsjetimo, izjavio kako bi se dovoz otpada u Ivanec riješio uz pomoć sada jeftinih ruskih tenkova ili barem policije da smo manje "slučajna a više država".
Objavljeno: 01.04.2022. 07:44

Zadnja izmjena: 01.04.2022. 08:24

Izjavu Saše Avirovića, zamjenika direktora Čistoće, osuđuju iz redova ivanečkog HDZ-a, uz riječi kako je za "slučajnost" (pod navodnicima) Hrvatske koju Avirović spominje dano 16 tisuća života.

Organizacija HDZ-a pritom podvlači kako je uz neprimjerene i skandalozne riječi dovoz varaždinskog otpada u Ivanec "maslo SDP-a", od kojeg su, kako naglašavaju - i ranije dolazile slične izjave o "slučajnosti" naše države.

- Dovoz smeća u Jerovec, protiv čega smo se decidirano na Gradskom vijeću izjasnili da ne dolazi u obzir ni pod koju cijenu, 'maslo' je SDP-ove političke vlasti u Varaždinu i očigledno je da od toga ne odustaju, bez obzira na to da su im svi ivanečki vijećnici i sve naše građanke i građani jasno poručili da to ne dolazi u obzir - poručuju iz HDZ-a.

Avirović je, podsjetimo, izjavio kako bi se dovoz otpada u Ivanec riješio uz pomoć sada jeftinih ruskih tenkova ili barem policije da smo manje "slučajna a više država". Ovo je video sporne izjave, a priopćenje HDZ-a u nastavku prenosimo u cijelosti.

 


Priopćenje za medije HDZ-a Grada Ivanca:

S obzirom na činjenicu s kojeg s političkog spektra dolazi, ne iznenađuje da se Hrvatsku naziva „slučajnom državom“, jer tako ju je nazvao i jedan od visokih dužnosnika lijevih političkih stajališta.

Ne uvažavajući takvim nepromišljenim (ili možda promišljenim) izjavama strašan podatak da je za tu „slučajnost“ svoje živote dalo preko 16.000 građanki i građana Hrvatske svih nacionalnosti i političkih opredjeljenja, više desetaka tisuća je bilo ranjeno, više stotina tisuća protjerani sa svojih ognjišta, a šteta koja je napravljena da bi se ta „slučajna država“ stvorila mjeri se u stotinama milijardi kuna.

Isto tako, dovoz smeća u Jerovec, protiv čega smo se decidirano na Gradskom vijeću izjasnili da ne dolazi u obzir niti pod koju cijenu, 'maslo' je SDP-ove političke vlasti u Varaždinu i očigledno je da od toga ne odustaju, bez obzira na to da su im svi ivanečki vijećnici i sve naše građanke i građani jasno poručili da to ne dolazi u obzir!!

Jer drugog rješenja očito nemaju, pa je najlakše svog se smeća riješiti bacanjem susjedu preko ograde.

No kako bi rekao jedan kojemu je Hrvatska također 'slučajna država' – „No pasarán!!“.

Komentari