lokalni izbori

Ivanečki HSS oporgava kandidaturu Mirka Žimbreka za gradonačelnika

Objavljeno: 16.03.2017. 13:28

Zadnja izmjena: 16.03.2017. 15:26

Foto: Ilustracija/Arhiva

Prije nekoliko dana smo pisali o izglednim kandidatima za gradonačelnika u Ivancu, te je između ostalog, istaknuto kako će u izbornu utrku krenuti i Mirko Žimbrek, član HSS-a.

<<U Ivancu 5 kandidata u ringu protiv Batinića - dolaze nova lica, a pucaju stara prijateljstva i koalicije

Informacija je to koja se pojavila u političkim kuloarima, no ivanečki HSS je opovrgava. Obratili su se priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

Gradska organizacija HSS-a Grada Ivanca intenzivno se priprema za nadolazeće lokalne izbore, no imena stranačkih kandidata i kandidatkinja još nije utvrđena, kao i način izlaska na izbore.

Dobar rezultat na prošlim lokalnim izborima 2013. godine kada smo u koaliciji s relativno manjim strankama i našim kandidatom za gradonačelnika ostvarili solidan rezultat, daje nam dodatni vjetar u leđa i motivaciju da nastavimo zacrtanim putem, kojeg su prepoznali naši članovi i birači.

U protekle četiri godine gradska organizacija je intenzivno radila na kadrovskom pomlađivanju stranke, ojačan je rad ogranaka i stranačkih asocijacija, naročito Organizacije mladih te je gradska organizacija HSS-a Ivanec spremna ponuditi kvalitetna i realna rješenja nagomilanih problema u Ivancu, s vizijom modernog, europskog grada po mjeri čovjeka s mladim, visokoobrazovanim i sposobnim kandidatima.

Komentari