priopćenje za javnost

Ivanečki SDP: 'Suradnje s HDZ-om nema, niti će je biti u budućnosti'

Objavljeno: 03.07.2023. 12:20

Zadnja izmjena: 03.07.2023. 12:21

Gradska organizacija SDP-a u Ivancu oglasila se priopćenjem za medije u kojoj kategorički demantiraju da surađuju s HDZ-om.

Iz SDP-a se očituju na izjave Siniše Jenkača i Anđelka Stričaka, kako navode, a danas je nešto slično izjavio i Radimir Čačić, predsjednik Reformista.

- U povodu navoda koji su se u proteklih nekoliko tjedana pojavili u medijskom prostoru od strane HDZ-ovih Siniše Jenkača i Anđelka Stričaka o mogućnosti suradnje i koalicije s SDP-om u gradu Ivancu dužni smo reagirati da takve suradnje nema, niti će je biti u budućnosti - navode.

Njihovi gradski vijećnici, s druge strane, spremni su na suradnju sa svim ministrima i županom, točnije nosiocima izvršne vlasti, kako bi riješili ključne komunalne probleme i izraženu problematiku županijskih cesta. Međutim:

- Važno je napomenuti  da s obzirom na širi raspon problema sa kojima se Ivanec suočava i vidljivih razlika između dvije stranke, političke suradnje sa HDZ-om nema. SDP je stranka koja stavlja interese malog čovjeka ispred sebe, koja sluša i pokušava riješiti probleme sa kojima se građani svakodnevno suočavaju, te ćemo ostati dosljedni svojim idealima i principima - zaključuju priopćenje.

Komentari