pet mjeseci prije roka

'IZ MORALNIH I OSOBNIH RAZLOGA' Predsjednica mladeži HDZ-a naše županije Viktorija Horg podnijela ostavku

Objavljeno: 25.10.2017. 12:03

Zadnja izmjena: 25.10.2017. 12:03

Predsjednica Mladeži HDZ-a naše županije Viktorija Horg na jučerašnjoj je sjednici predsjedništva podnijela ostavku na funkciju - o čemu je izvijestila županijskog šefa HDZ-a Stričaka i nacionalnog predsjednika Mladeži Josipa Bilavera.

Viktorija Horg je ovu dužnost obavljala od 2013. godine, a ostavku je podnijela svega 5 mjeseci prije isteka mandata.

- Ovim putem Vas obavještavam da sam zbog moralnih i osobnih razloga sa današnjim danom podnijela ostavku na mjesto predsjednice Mladeži HDZ-a Varaždinske županije. - objavila je Horg na svom fejsu, uz zahvalu članovima Mladeži na nesebičnom radu. 

U razgovoru za naš portal Horg nije htjela otkriti o kojim se točno razlozima radi - osim što je dala jasno naslutiti da je nečim nezadovoljna u svojoj užoj političkoj okolici, te u tom kontekstu natuknula o nekim "podmetanjima". Horg ostaje članica nacionalnog predsjedništva Mladeži, a već je drugi mandat i vijećnica u Županijskoj skupštini. 33-godišnja ekonomistica i majka dvoje djece bila je i kandidat HDZ-a na izborima za Sabor. Na mjesto v.d. predsjednika županijske mladeži izabran je Alen Šantavec, koji u roku od 6 mjeseci mora raspisati izbore za novog predsjednika.

Komentari